Consilierii locali ai PDL şi PNL atacă în contencios două hotărâri de CL

catalina lupascu ovidiu portariucConsilierii locali ai PNL şi PDL vor ataca în contencios administrativ două din hotărârile de Consiliu Local, cea privind numirea viceprimarului Marius Buliga, precum şi cea privind validarea PP-DD-istului Cristinel Brumă în Consiliul local Botoşani.

Fostul viceprimar Cătălina Lupaşcu susţine că Marius Buliga a făcut un prim pas în încălcarea legii. Ea susţine că Buliga nu avea loc de muncă şi că interesul său a fost unul patrimonial, drept pentru care trebuia să se abţină de la a se vota.

Domnia sa nu vine de nicăieri, nu a fost angajat şi a avut un interes patrimonial pentru a ajunge viceprimar al municipiului Botioşani. Cred că domnia sa trebuia să se abţină de la vot. Nu să se voteze viceprimar. Are o primă problemă, a încălcat Legea 215 (privind statutul aleşilor locali) pe care de altfel nici nu m-aş mira că nu o cunoaşte„, a spus Lupaşcu.

like facebookŞi hotărârea privind validarea lui Cristinel Brumă în Consiliul Local va fi atacată în contencios. Fostul viceprimar spune că validarea PP-DD-istului în CL s-a făcut fără să existe cvorumul necesar trecerii hotărârii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *