O autoutilitară condusă de un botoşănean a fost lovită de o maşină al cărei şofer a dat bir cu fugiţii după impact

ciocnire masini accidentUn accident rutier a avut loc pe DN 17, în localitatea suceveană Bucşoaia. Un bărbat de 29 ani, din comuna Poieni-Solca, care nu avea permis de conducere, în timp ce conducea, marţi, autoturismul înmatriculat în străinătate, pe DN 17,  în interiorul localităţii Bucşoaia, pe fondul oboselii, a pierdut controlul asupra direcţiei, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara, condusă regulamentar de un bărbat de 45 ani, din municipiul Botoşani.

like facebook La sosirea echipajului de poliţie rutieră, la faţa locului au fost identificate cele două autovehicule și conducătorul auto de 45 de ani, care a declarat că nu a suferit leziuni corporale în urma accidentului rutier, refuzând prezența un echipaj medical pentru investigații. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind negativ.

Apoi, joi, la sediul Poliţiei oraşului Gura Humorului s-a prezentat bărbatul de 45 de ani, din Botoşani, care a depus o plângere faţă de şoferul de 29 de ani sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, afirmând faptul că,  întrucât nu s-a simțit bine  după accident, s-a prezentat la spital, iar în urma consultului medical, necesită pentru vindecare 10-15 zile de îngrijiri medicale.

Totodată, joi, la sediul poliţiei s-au prezentat bărbatul de 29 de ani şi proprietarul celeilalte maşinii, care au confirmat implicarea în evenimentul rutier, motivând faptul că au fugit de la faţa locului, întrucât le-a fost frică să nu fie agresaţi de cei prezenţi la fața locului. Întrucât, conducătorul nu a putut prezenta nici documentele personale şi nici cele ale autovehiculului condus, motivând faptul că sunt pierdute, în cauză se efectuează cercetări în vederea clarificării situaţiei.

Totodată, s-a procedat la verificarea în baza de date a posesorilor de permise de conducere eliberate de autorităţile române, constatându-se faptul că bărbatul de 29 de ani nu deţine permis de conducere pentru nici un fel de categorie auto”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *