Noii viceprimari își vor prelua funcțiile de săptămâna viitoare

alexa si buliga clViceprimarii demiși și-au făcut bagajele și urmează ca de luni să se prezinte la vechiul lor loc de muncă. Fostul viceprimar Cătălina Lupașcu se întoarce pe postul de psiholog școlar la Liceul Pedagogic, în timp ce Eugen Țurcanu va ocupa scaunul de director la Direcția Servicii Publice, Sport și agrement.

Cătălina Lupașcu i-a transmis și un mesaj primarului Ovidiu Portariuc înainte de a părăsi Primăria Botoșani.

S-a văzut în ultimul timp că domnul Ovidiu Portariuc nu a mai făcut administrație, ci a avut nenumărate întâlniri cu consilierii locali astfel încât să-și asigure puterea care există în mentalul domniei sale. Vorbim de o majoritate formată prin a acorda bonusuri, ori asta nu este majoritatea cetățenilor. Îi doresc domnului primar să-și ia această beție a puterii și să o dea deoparte și să dovedească că este interesat de cetățean. Doresc ca domnul primar să-și asume această majoritate făcută cu domnul Florin Ghiorghiță și Marius Buliga și că va rezolva problemele cetățenilor„,  a spus Cătălina Lupașcu.

like facebookEa crede că actuala opoziție, formată din 11 consilieri locali, va fi una constructivă.

Noii viceprimari, respectiv Cosmin Andrei și Marius Buliga vor veni la Primăria Botoșani să-și ia în primire funcțiile, începând de luni. Ei au fost aleși, miercuri, în urma votului exprimat de 13 dintre consilierii municipiului Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *