Lucrări suplimentare apărute la Piaţa Viilor. Vezi cum va arăta!

piata viilor 001Lucrări suplimentare la reabilitarea Pieţii Viilor. Reprezentanţii Urban Serv au constatat, în momentul în care a fost spart betonul de pe fostul platou al pieţii, că stâlpii de susţinere sunt deterioraţi la bază şi că, în plus, în proiect nu sunt prevăzute lucrări de amenajare a aleilor din zonă, lucrări care trebuiesc realizate cu bani din bugetul local şi al Urban serv.

Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, a declarat că la această dată se face o estimare a bugetului pentru lucrările suplimentare.

piata viilor 006Există varianta să fie întârziate lucrările, pentru că nici noi, Urban Serv, nu am putea să facem partea noastră de investiţii până nu avem o siguranţă a investiţiilor. Contractul de administrare a pieţelor expiră anul viitor. Nu pot să vin cu o investiţie majoră, peste 200 mii lei, dacă nu am siguranţa continuităţii activităţii. Fondurile europene au fost accesate doar pentru două obiective , hala şi hala de lactate. Restul amenajărilor nu erau prevăzute în proiect, alei şi tot ce este . Şi am spus că dacă tot o facem, să facem tot, cu reamenajarea zonei„, a spus Drelciuc.

like facebookValoarea investiţiei se ridică la peste 192.000 euro.

One thought on “Lucrări suplimentare apărute la Piaţa Viilor. Vezi cum va arăta!

  1. Aveti termen doi ani de zile. Mai spuneti de intarzaieri?
    Deci practic eu trebuie sa suport vreo 3 ani motostivuitoarele astea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *