Un nou scandal de la numirea unui membru PP-DD în Consiliul Local. Cristinel Brumă nu a fost validat pe funcție

cristinel brumaScandal mai bine de o oră la proiectul de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al lui Cristinel Brumă, după demisia lui Marius Cristescu.

Consilierii locali ai PNL și PDL au solicitat vot secret, în ciuda opoziției consilierilor PSD care au solicitat vot la vedere. În urma votului secret, opt consilieri au votat pentru validarea mandatului consilierului municipal Mihai Cristinel Brumă, nouă au fost împotrivă, iar patru buletine de vot au fost anulate, pe motiv că conțineau semne distinctive. Dată fiind această situație, consilierul Mihai Tincu a cerut anularea procedurii de vot. În cele din urmă, consilierii au votat respingerea proiectului.

Mihai Cristinel Brumă i-a întrebat pe consilieri dau au ceva cu el, dat fiind faptul că pentru a patra oară se află în fața consilierilor locali. „Dacă sunt o piedică în calea fericirii dumneavoastră, vă cer scuze, dar legea spune clar că se ia act de validarea mea în locul consilierului  demisionar. Eu nu vin să vă cerşesc un lucru, nu-mi daţi un mandat din buzunarul dumneavoastră„, a spus Mihai Cristinel Brumă.

like facebookDe altfel, la începutul ședinței consilierul PP DD Gheorghe Ursuleanu i-a avertizat pe consilierii municipali că partidul va face plângeri penale dacă se pregăteşte invalidarea mandatului lui Brumă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *