Ovidiu Portariuc: Ce a făcut pentru Botoşani este garanţia că PSD poate da un preşedinte autentic, plin de energie și atașat de România

ovidiu portariuc psd botosaniPreşedintele organizaţiei municipale PSD, Ovidiu Portariuc şi-a prezentat bilanţul de activitate, vineri, în faţa colegilor de partid. Social democratul a ţinut să sublinieze unitatea şi forţa partidului ce a ajuns la 33 de organizaţii zonale.

like facebook„Suntem într-adevăr echipa unui partid politic, însă tot ce am făcut împreună în ultimul timp este o lucrare și o construcție pentru un oraș, pentru renașterea Botoșaniului pe care îl iubim! România are nevoie de așa ceva! Are nevoie de partide conectate, legate puternic de comunitate, de viața orașelor și comunelor. România trebuie reclădită prin proiecte, de la firul ierbii, de la nevoile oamenilor și comunităților, și nu pe interesele unor baroni și unor conducători egoiști. Acum doi ani de zile, mai întâi la urne în fața oamenilor și apoi în fața dumneavoastră, am propus această idee generoasă și mare. Să facem din PSD la Botoșani un partid între oameni, cu mintea și sufletul lângă ei, cu toată munca de care suntem în stare. Vă mulțumesc pentru că ați acceptat provocarea dată de botoșăneni și că ați venit și sunteți în echipa pe care o construim încă de atunci! Este o echipă nu doar la primărie: ci pe fiecare stradă! În fiecare cartier! în fiecare bloc din Botoșani”, a spus liderul PSD Botoşani.

Acesta a trecut în revistă şi strategia aplicată la conducerea Primăriei Botoşani menţionând că a prioritizat investiţiile în domeniul educţiei, în infrastructură, în cultură, sport şi proiecte de anvergură.

În opinia sa schimbarea preşedintelui nu este obiectivul unui partid ci al unei întregi ţări ce are nevoie de un lider puternic.

„Am ajuns la un moment decisiv. Toate eforturile noastre pot căpăta un sens și mai important, astăzi, pot duce la un rezultat mai profund! Prin ce facem aici la Botoșani, Noi toți Facem parte dintr-o schimbare mai mare. Este schimbarea întregii Românii! Suntem parte dintr-un proiect Național care are aceleași obiective: recâștigarea României pentru români! Am dovedit în administrație aici la Botoșani și în toată țara! Am dovedit la guvernare la București că putem aduce românii pe primul loc! Am arătat că proiecte ca drumul Suceava-Botoșani pot fi făcute după atâția ani! Este timpul să arătăm că și de la Cotroceni România are o șansă să își revină, să renască! Proiectul nostru, începând de astăzi, este Victor Ponta președinte! Pentru a duce Schimbarea până la capăt!
Nu este un proiect al unui partid sau al unui om! Este un proiect pentru o țară întreagă, o reașezare a instituțiilor pentru interesul oamenilor. România are nevoie de lideri puternici care să creadă în ea! Care să creadă în forța acestui popor! Victor Ponta este acest lider, un român adevărat, unul de-al nostru! Ce a făcut pentru Botoșani este garanția că PSD poate da un președinte autentic, plin de energie și atașat de România! Acesta este mesajul cu care de astăzi vom merge la ușa oamenilor și pe stradă!” a mai spus Ovidiu Portariuc.

 

3 thoughts on “Ovidiu Portariuc: Ce a făcut pentru Botoşani este garanţia că PSD poate da un preşedinte autentic, plin de energie și atașat de România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *