Portariuc despre situaţia de la Spitalul Judeţean: Apropierea campaniei i-a făcut să renunţe la tăierea salariilor

ovidiu portariuc psdPreşedintele executiv al PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, a criticat, vineri, măsurile Consiliului Judeţean privind redresarea Spitalului judeţean. El a spus că pentru Florin Ţurcanu singura metodă de eficietizare a activităţii, preluată de la guvernarea PDL, este cea de tăiere a salariilor.

Modelul eficientizării s-a încercat şi la Novas Apaserv, dar în momentul când s-a spus: domnule,  tăiaţi salariile şi-au dat seama că de fapt nu pot să facă lucrul acesta, mare parte din cei angajaţi acolo fiind apropiaţi ai celor din conducearea CJ, iar atunci au mers pe cealaltă variantă: au dublat preţul la apă la populaţie„, a spus Portariuc.

like facebookEl este convins că decizia de a renunţa la a mai tăia salariile angajaţilor de la Spitalul Judeţean este una temporară, dat fiind faptul că se apropie campania electorală, însă, susţine Portariuc, ea va fi pusă în practică în decembrie sau ianuarie.

Am făcut apel şi am cerut să nu trateze problema de la Spitalul Judeţean ca cea referitoare la restructurarea unei fabrici sau afaceri. Vor pierde medicii, deja există o nemulţumire în rândul cadrelor medicale„, a adăugat Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *