Medicul Anton Pârvu: Posibilitățile de explorare ale spitalului s-au îmbunătățit în ultimii ani

medic anton parvu 006Secția Medicală 1 de la Spitalul Județean este suprasolicitată, iar personalul medical este insuficient. Afirmația aparține medicului Antin Pârvu, șeful secției, care a spus că datorită subfinanțării, spitalul nu poate angaja personal.
Este una dintre marile secții ale spitalului, este o secție etalon, și ne lovim de aceleași probleme datorită subfinanțării și a diminuării asistenței medicale din județ, cu momente de sincope în ceea ce privește unele medicamente, cu momente de suprasolicitare, sufocare a secției de către pacienți, prin serviciul de urgență, dar și cu probleme de personal fiindcă spitalul nu mai are îngrijitoare, datorită bugetului nu s-au mai putut angaja și activitatea lor a fost preluată de infirmiere ceea ce duce atât la un volum de muncă mai mare cât și posibil scăderea perfomanței muncii. De asemenea, și la doctori avem probleme de personal„, a declarat medicul Anton Pârvu.
like facebookEl spune că în ciuda problemelor privind finanțarea, posibilitățile de explorare ale spitalului s-au îmbunătățit în ultimii ani, iar rezolvarea cazuisticii este apanajul secției și nu a altor clinici sau spitale din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *