Şeful serviciului juridic de la Spitalul Judeţean cercetat pentru înşelăciune

octav nituŞeful serviciului juridic de la Spitalul Judeţean Mavromati este cercetat pentru înşelăciune. Mai mulţi angajaţi ai unui Sanatoriu, pe care Victor Niţu intenţiona să îl deschidă, au depus plângeri la poliţie acuzând că ar fi fost înşelaţi de acesta.

like facebookAproximativ 20 de salariaţi de la spital ar fi primit promisiuni de la acesta că îi angajează la Sanatoriul ce îl amenaja în zona Bisericii Sf Dumitru. Oamenii susţin că au fost puşi de jurist să achite câte 1.000 de lei pentru a beneficia de un post de medic, asistent sau infirmier.

Din luna august sanatoriul trebuia să funcţioneze, însă nu s-a întâmplat aşa pentru că nu a obţinut autorizaţiile de funcţionare de la Ministerul Sănătăţii. În aceste condiţii presupuşii salariaţi au început să facă presiuni pentru a-şi primi salariile, însă Niţu a dispărut. Iniţial şi-a luat concediu medical, însă după ce a fost căutat de angajaţi nu a fost găsit în unităţile medicale şi l-au căutat la domiciliul mamei sale în Liteni. După ce au pătruns în locuinţă şi l-au luat la întrebări, juristul a negat că le-ar fi promis angajări.

Acum mai multe persoane au depus plângeri la poliţie pentru înşelăciune, iar oamenii legii au deschis un dosar.

 „Facem cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune în baza unor sesizări primite”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ.

Având în vedere problemele cu care se confruntă angajatul, conducerea Spitalului Judeţean Mavromati ia în calcul schimbarea sa din funcţia de şef serviciu juridic.

3 thoughts on “Şeful serviciului juridic de la Spitalul Judeţean cercetat pentru înşelăciune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *