Totul pentru bani! Un primar şi-a dat primăria în judecată

grefieri Tribunalul BotosaniUn primar al unei comunei din judeţul Botoşani a dat în judecată Primăria pentru a primi înapoi cei 25% tăiaţi de Guvernul Boc în 2012.

Este vorba despre primarul Florin Olaru din comuna Răuseni, care a deschis, alături de ceilalţi 14 funcţionari din instituţie, o acţiune pe rolul Tribunalului Botoşani împotriva Primăriei pe care o conduce.

like facebookAlesul local susţine că la sfatul mai multor angajaţi a instituţiei şi după ce secretarul comunei a consultat un avocat, s-a decis deschiderea procesului. Acesta susţine că, dacă ar câştiga acum procesul, instituţia nu ar putea plăti banii pentru că nu îi are prinşi în buget, însă, dacă va fi cazul, va face demersuri pentru a aloca fonduri.

” Nu ştiu cât este suma exactă pentru toţi angajaţii, secretarul a făcut calculele, însă în cazul meu ar fi vorba de 8.000 de lei. Mai mulţi colegi şi funcţionari au deschis astfel de acţiuni şi am decis să facem şi noi. Nu ştiu exact motivarea cererii, pentru că de asta s-a ocupat avocatul”, a spus Florin Olaru.

 

One thought on “Totul pentru bani! Un primar şi-a dat primăria în judecată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *