Un tânăr din Botoşani bate recordul la examenele pentru obţinerea permisului auto. Vezi de câte ori se prezintă pe an!

scoala de soferiUn tânăr de 25 de ani, din Botoşani, bate recordul la numărul examenelor susţinute pentru obţinerea permisului auto. Tânărul se chinuie din anul 2007 să obţină permisul, însă, susţine reprezentanţii Reprezentanţii Serviciului Permise şi Înmatriculări Auto Botoşani, nu reuşeşte niciodată să facă mai mult de 14 puncte la sală. Examinatorii l-au sfâtuit să ia ore de legislaţie rutieră, dat fiind faptul că îşi doreşte cu ardoare să şofeze.

Avem un candidat care până în momentul de faţă, din 2007, nu reuşeşte să facă mai mult de 14 puncte la proba scrisă. La 16-17 zile, vine şi susţine examenul. L-am îndrumat să ia ore de legislaţie rutieră cu un profesor, să fie ajutat, dar nu reuşeşte, În 2007 a terminat liceul. Este cel mai longeviv candidat. Vine pe an de peste 20 de ori. Îl ştim de acum”, a spus Dănuţ Ciubotaru, şeful Serviciului de Permise Botoşani.

like facebookTânărul ghinionist, care este şi absolvent de liceu, a fost nevoit să facă de mai multe ori şi şcoala de şoferi, dat fiind faptul că la un an de zile şcoala de şoferi i se anulează.

 

One thought on “Un tânăr din Botoşani bate recordul la examenele pentru obţinerea permisului auto. Vezi de câte ori se prezintă pe an!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *