Canotaj: Medalii pe datorie

canotorii CS BotosaniDorinţa de performanţă a tinerilor canotori a învins sărăcia, readucând gloria secţiei de canotaj a Clubului Sportiv (CS) Botoşani. Sportivii, pregătiţi de soţii Iulia şi George Bulie, au cucerit nouă medalii, dintre care una de aur, două de argint şi şase de bronz la Campionatul Naţional de canotaj viteză, destinat juniorilor, întrecere care a avut loc recent la Iaşi. „Acum culegem roadele muncii pe care am început-o în urmă cu doi ani şi vă asigur că nu ne vom opri aici „, a declarat Iulia Bulie (Bobeică), multiplă campioană mondială şi medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Barcelona.

like facebookPentru performanţa lor şi pentru faptul că au făcut din nou să se audă de Botoşani în canotajul românesc, sportivii CS Botoşani se vor mulţumi doar cu medaliile şi diplomele cucerite la Iaşi, pentru că, din cauza lipsei banilor, nu există un fond de premiere din partea clubului.

În plus, după ce s-au pregătit un an, zi-lumină la Snagov, botoşănenii au fost la un pas să rateze competiţia autorităţile neavând 16.000 de lei (n.r. – 3.500 de euro), mai puţin decât câştigă într-o lună un fotbalist bun de la FC Botoşani.

Directorul CS Botoşani, Mia Roată, a dezvăluit că sportivii au reuşit să ajungă la Iaşi, pe datorie şi că clubul va plăti eşalonat „paguba” pe care cei 15 sportivi au făcut-o cu masa şi cazarea.

Sursa: „Monitorul de Botoşani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *