Şefa Laboratorului de analize medicale de la Spitalul Judeţean: Oferim pachete variate de servicii medicale pentru pacienti la preţ redus

medic codruta plescaLaboratorul Spitalului Judetean vine cu o oferta variata de pachete de servicii medicale pentru pacienti. Potrivit medicului Codruta Plesca, sefa Laboratorului de analize medicale, in cadrul acestui pachet pacientii pot efectua un set de analize pentru o anumita afectiune, cu bani mai putini din buzunar. Este cazul neasiguratilor sau a asiguratilor care doresc sa-si faca analize fara programare.

Aceste pachete vor veni in sprijinul populatiei prin serviciul si investigarea completa, cat si printr-un cost mai scazut fata de analiza separata, chitantata sau investigatiile paraclinice chitantate separat. Pacientul poate sa-si investigheze bolile cunoscute prin acest pachet oferit cu o reducere de pret. Sumarea acestor analize este sub costul Casei de Asigurari. Pachetele sunt de o adresabilitate larga, respectiv pachet pentru hepatite sau pachet pentru grasimi, pentru anemii, pentru pediatrie…„, a spus sefa laboratorului de analize medicale de la Spitalul Judetean.

like facebookAvand in vedere ca in cel mai scurt timp incepe si noul an scolar, reprezentantii spitalului au venit si cu un pachet special de analize pentru gradinite. De exemplu, pentru analizele cerute unui copil la intrarea in gradinita se percepe 43 lei.

Pachetul de endocrinologie, cu investigatii hormonale, ajunge la 57 lei sau 98 lei in cazul unor investigatii mai complexe. Media la care poate ajunge un pachet de analize medicale este in jurul a 50 lei.

Un pachet mai poate sa contina si investigatii medicale clinice. Spre exemplu, un pachet pentru copii poate sa contina si o consultatie ORL, o consultatie oftalmologica sau o consultatie pediatrica.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *