Ţurcanu după ce a fost jignit de Ponta: Nu cred că un prim-ministru poate să coboare atât de jos

victor ponta la baisa5Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, consideră că premierul Victor Ponta a avut o scăpare atunci când a spus despre el, la Botoşani, „deşteptul ăsta de preşedinte de Consiliu Judeţean”. Şeful CJ Botoşani crede că această exprimare nu este una potrivită pentru un prim-ministru.

Nu cred că este o exprimare tocmai potrivită pentru un prim-ministru care stă într-o poziţie onborabilă. Cred că a avut o scăpare. Nu cred că un prim-ministru poate să coboare atât de jos şi să jignească cu vorbe dezgustătoare un om ales în fruntea unui judeţ şi cu voturile PSD-ului. Sunt atât de tăbăcit, că m-am obişnuit cu toate jignirile, dar nu este corect. Eu sunt pe o tablă la ei puşi (nr. la PSD) şi mereu se împiedică de numele meu. Eu sunt la băieţii răi pentru ei şi le stau pe creier şi mai ales când intră în Botoşani se gândesc cât de rău este Ţurcanu şi cam ce ar trebui să facă ei împotriva lui Ţurcanu„. a spus preşedintele CJ.

like facebookŢurcanu a afirmat că vizita lui Ponta şi a lui Liviu Dragnea la Botoşani a fost una politică, iar fondurile repartizate primăriilor s-a făcut tot politic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *