Mame acuzate de neglijenţă. Medic: Sunt care vin cu copilul care nu este spălat decât o dată pe lună

spitalul de copiiCadrele medicale de la Secţia de Pediatrie acuză unele mame de neglijenţă faţă de proprii copii. Medicul Aurel Tinca, coordonatorul Secţiei de pediatrie a Spitalului Judeţean, a declarat că se înregistrează tot mai multe situaţii de mame care nu-şi îngrijesc copiii.

Nu mai sunt generaţii ca acum 20 de ani în relaţiile cu copii. Sunt copii neglijaţi. Un copil nu trebuie să fie neapărat părăsit ca să fie neglijat. Un copil neglijat este şi ăla care stă cu mamă-sa toată ziua lângă el, dar nu-l spală. Tot neglijat e. Este ca şi cum nu ar fi mama sa. Şi sunt din ăştia destui. În condiţiile în care vii cu copilul îngrozitor, eu spun deficit cronic de saponină, când vin cu un copil care nu este spălat decât o dată pe lună. Vii şi spui că nu ai avut timp, că te-ai grăbit că avea febră… mă abţin să fac comentarii„, a spus medicul Tinca.

3 thoughts on “Mame acuzate de neglijenţă. Medic: Sunt care vin cu copilul care nu este spălat decât o dată pe lună

  1. Da domnle Tica cand copilul are temperatura 40, zici stai asa copile sa te spal…Mai bine te ingrijesti de el sa il speli, decat sa ii ingrijesti sanatatea. De asta ne mor copii la Botosani, de competenta voastra a medicilor, care stiti sa invinuiti parintii pentru greselile voastre medicale.

  2. vorbeste marele doctor…or fi si mame de genul asta nu zic nu dar el ca om lasa mult de dorit!!!!!!!!!!!!! ca medic e ok, e pregatit nimic de zis dar ca om e zero…a uitat ca inainte de a fi medic trebuie sa fii om…sa ai suflet!!! este un om care judeca dupa aparente si dupa statut!…am multe de spus ..am stat aproximativ 2 saptamani in spital cu copilul grav bolnav.. copilul meu e sanatos acum, multumita pregatirii sale si multumita lui DUMNEZEU in primul rand..dar repet…ca om m-a dezamagit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *