Culmea construcţiilor! Locuitorii de pe o stradă nu mai pot deschide porţile pentru că trotuarele sunt prea înalte

trotuare mai inalte decat portile la Dorohoi- BotosaniLocuitorii de pe o stradă nu mai pot deschide porţile pentru că trotuarele sunt prea înalte. Se întâmplă la Dorohoi, acolo unde municipalitatea modernizează strada Avântului.

Modernizarea include şi construirea unor trotuare, însă, după cum reiese şi din fotografii, aceste trotuare sunt prea înalte, astfel încât locuitorii din zonă, care deschideau porţile în exterior, au fost blocaţi.

like facebook„Toate bune si frumoase, doar ca locuitorii caselor din zona nu mai pot deschide portile pentru a intra in curti. Solutia constructorului: sa se taie portile”, a scris, pe adresa redactiei BotosaniNews, unul dintre dorohoieni din zonă.

trotuare mai inalte decat portile la Dorohoi- Botosani

 

2 thoughts on “Culmea construcţiilor! Locuitorii de pe o stradă nu mai pot deschide porţile pentru că trotuarele sunt prea înalte

  1. Cetateni ar trebui sa stie ca portile se deschid in interiorul curti nu in exteriorul ei.
    Puneti mana la treaba si nu va mai plangeti atat !

  2. Exact, Mihai, asta ma pregateam si eu sa zic… Multi ar vrea ca drumul sa se ajusteze dupa cum si-au croit ei proprietatile. Nu mai bine sa-i lasi in mocirla? Cand s-a facut drumul la mine a trebuit ca multi cetateni sa ne retragem gardurile si sa cedam pe alocuri chiar si 1 metru din proprietate si nu ne-am opus, numai sa ne vedem si noi cu drumul in regula. Altii probabil ar vrea sa li se asfalteze si curtea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *