Eleva de 13 ani care a născut în ziua în care a aflat că e însărcinată va păstra copilul

minora gravidaEleva de 13 ani care a născut chiar în ziua în care a aflat că este gravidă va păstra copilul, potrivit România TV. Cu toate că ea a întreţinut relaţii sexuale cu iubitul ei de 18 ani, eleva din Truşeşti nu a bănuit niciun moment că a rămas gravidă. Copila a decis să păstreze fetiţa căreia i-a dat naştere.

„Adolescenta provine dintr-o familie organizată, cu o situaţie financiară bună. Mama, bunica maternă, oferă tot suportul emoţional şi material necesar pentru a se implica în procesul de îngrijire şi educare a nou-născutului”, a spus Felicia Mihai de la Protecţia Copilului Botoşani.

like facebookCând a ajuns cu fata la spital, mama le-a spus medicilor că are o tumoră. După ce au consultat-o, doctorii au aflat că, de fapt, este în travaliu. Era însoţită de mama ei, care habar nu avea că va deveni bunică şi le-a spus medicilor că fata are o tumoră.

Iubitul fetei a ajuns pe mâna Poliţiei.

Efectuăm cercetări sub aspectul infracţiunii de act sexual cu un minor, urmând ca la finalizarea acestora să propunem soluţie procedurală”, a precizat Daniela Darea de la IPJ Botoşani.

Fata este o elevă silitoare, care a terminat clasa a şaptea cu media 9,89.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *