Un parlamentar inaugurează restaurantul Rediu cu nunta fiului său

popescu stefanUn parlamentar de Botoşani va organiza prima petrecere la noul restaurant Rediu din Botoşani, cu prilejul nunţii fiului săi. Este vorba de senatorul PP-DD Corneliu Popescu, cel care îşi va însura, pe 27 septembrie, unul dintre fii.

Ştefan Popescu, în vârstă de 25 de ani, va fi cununat de fostul director al BCR Botoşani, Sorin Andrei, şi soţia acestuia Adriana.

Nunta va avea loc în restaurantul cu o capacitate de 450 de locuri.

like facebookŞtefan este absolvent al Facultăţii de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului. Soţia acestuia, Andreea Livia Furtună, în vârstă de 22 de ani, este studentă la Medicină Veterinară.

Cei doi au făcut cununia civilă pe 30 decembrie 2013, însă acum urmează să se cunune religios.

2 thoughts on “Un parlamentar inaugurează restaurantul Rediu cu nunta fiului său

  1. EEEEEEEEEEEEEEE VREAU SA I DU SU EU UN CADOU UN BUTOI CU MURATURI SI VREA 10 KG DE CARTOFI SI NISTE PANTALONI RUPTI IN …………..UR CA ASA AVEA ACEL ZIS TARSOG MARELE SENATOR DE CARTON CORNELIU POPESCU SI ASTIA CE SUNT MARI VEDETAE NISTE NULITATI CARE VOR STA PE CAPUL TAU SI MARE CABANA REDIU VIITOR FALIMENT CU MARE VEDETA PATROANA DE SULITA CARE TAICASU FURA BANII MORTILOR DE LA CEC ZIS BILIUTA PRAFUL SE VA ALEGE SI DIN ASTA BAI VEZI CA AI CEIENTI LA DARAMATURA DE MAGAZIN STAU NUMAI SI ASTEPTA AI SA L VINZI CAND A ZBURA PORCUL PE SUS PADUCHE SI NU UITA DE HARAM DE HARAM SE DUCE SI CALICUL TOT CALIC MOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *