Panouri imputate preşedintelui CJ

panouri Florin Turcanu- BotosaniExcesele de promovare a conducerii Consiliului Judeţean (CJ) au fost sancţionate de instituţiile cu rol de control financiar.

Panourile montate de societatea Powerline în judeţ, în urma încheierii unui contract cu CJ, sunt acum imputate conducerii organismului de inspectorii Curţii de Conturi. Astfel, inspectorii au constatat că CJ a efectuat plăţi nelegale în valoare de 137.020 de lei pentru amplasarea a 260 de structuri metalice publicitare, în care Florin Ţurcanu, preşedintele CJ, îşi exprima disponibilitatea de a sprijini cetăţenii judeţului în orice problemă cu care aceştia se confruntă.

Potrivit Camerei de Conturi, cheltuiala nu a avut temei legal şi este nejustificată, sintagma „sprijinul necondiţionat şi disponibilitatea preşedintelui în faţa tuturor problemelor acestora” (a cetăţenilor, n.r.) fiind, în opinia inspectorilor, reclamă mascată.

Florin Ţurcanu a anunţat, însă, că va contesta raportul Camerei de Conturi şi este convins că va avea şi câştig de cauză. Mai mult, oficialul este convins de eficacitatea panourilor, respectiv de modul just de cheltuire a sumei, din moment ce, spune el, în jur de 22 de mii de botoşăneni din judeţ au venit în audienţă la el.

Sursa: Monitorul de Botoşani.

One thought on “Panouri imputate preşedintelui CJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *