Ovidiu Portariuc nemulţumit de strategia oficialilor de la FC Botoşani

Ovidiu Portariuc la Stadionul Municipal BotosaniPrimarul municipiului, Ovidiu Portariuc s-a declarat nemulţumit de strategia celor de la FC Botoşani. Edilul a postat, pe pagina sa de Facebook, un comentariu legat de decizia de a elimina accesul gratuit al femeilor pe stadion. De asemenea acesta a comentat şi preţul ridicat al biletelor.

like facebook„Decizia celor de la FC Botosani de a nu mai permite accesul gratuit pentru doamne si domnisoare la meciurile echipei locale m-a suprins total neplacut!Nu doar ca nu e elegant sa le opresti la poarta stadionului daca tot au ajuns pana acolo, alaturi de sotii lor sau prietenii dar e si contraproductiv si nu cred ca mai trebuie sa demonstrez de ce.La fel cum am insistat sa reduca preturile la bilete si abonnamente le voi solicita ca accesul pentru femei,copii si pensionari sa se faca gratuit.Daca nu stiu cum,le propun sa discutam impreuna bugetul si ii asigur ca vom gasi solutii!”, ,menţionează Ovidiu Portariuc

One thought on “Ovidiu Portariuc nemulţumit de strategia oficialilor de la FC Botoşani

  1. in mod normal jandarmeria ar trebui sa interzica accesul persoanelor fara bilet pe stadion indiferent de sex din motive de siguranta. Vezi Legea Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *