Portariuc despre fuziunea PNL-PDL: Abia aștept să-l văd pe domnul Țurcanu bătând din palme pe „Verde înrourat”

portariuc ovidiu psdPresedintele executiv al PSD Botosani este convins ca PNL va disparea incet si sigur. Ovidiu Portariuc a spus ca noul partid, desi va avea sigla PNL, continutul va fi aproape in totalitate al vechiului PDL.

Acestia si-au asumat faptul ca acest partid istoric va disparea incet si sigur. PNL a acceptat ca sediul noului partid sa fie la Modrogan, acolo unde este simbolul basismului si al PDL. Noul imn al partidului va fi acel „Verde inrourat”. Abia astept sa-l vad pe domnul Antonescu batand din palme si intrand la congres pe „Verde inrourat”. Nu mai vorbesc de oamenii politici locali, de domnul Turcanu„, a mentionat Portariuc.

Acesta a afirmat ca pe plan local cel mai probabil conducerea va fi preluata de oamenii din PDL.

like facebookE trist daca nu ar fi comic sau tragic pentru un partid istoric, cu valori intr-adevar liberali si este inteles miscarea unor oameni care in mod sincer si autentic cred in niste valori. Pe plan local, probabil se va produce acelasi lucru. PNL se va muta la sediul PDL, conducerea va fi preluata de catre oameni din PDL, oamenii lui Basescu, mult mai versati si implicati in acest tip de politica romaneasca a ultimilor ani„, a mai spus Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *