Selecție mai riguroasă a pacienților la Spitalul Județean „Mavromati”

bolnavi in spitalul judetean botosaniMedicii Spitalului Judetean sunt nevoiti sa faca o triere riguroasa a pacientilor la internare. Si asta din cauza noului contract cadru intrat in vigoare la 1 iunie, care limiteaza internarile. Din acest motiv, au aparut si programari pe mai multe luni la medicii specialisti.

like facebookSunt programari cu o luna-doua in avans, pe neurologie, cardiologie, cam pe fiecare specialitate. Sunt specialitati unde exista deficit de medici si atunci ca evident listele de asteptare sunt mai lungi. In momentul de fata, se incearca o selectie mai riguroasa a pacientilor, iar internarile sa se respecte pe cele 13 criterii de urgenta. Pacientul daca vine in UPU i se acorda tratamentul de urgenta si este stabilizat, iar daca nu este necesar este preluat de medicul de familie„, a spus Ioan Asaftei, director ingrijiri medicale Spitalul Judetean.

One thought on “Selecție mai riguroasă a pacienților la Spitalul Județean „Mavromati”

  1. Lasati sa fure medicamentele ticalosii precum criminalul sinucigas de la Sibiu, vonica si nu tratati bolnavii neputinciosi care nu au bani de spaga!primiti si tratati toti bolnavii si vor fi bani de furat mai putini pentru medici si alte exemplare gen vonica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *