Portariuc despre reţinerea patronului Electroalfa: Până la proba contrarie, fiecare cetăţean beneficiază de prezumţia de nevinovaţie

Ovidiu portariuc tamara ciofuPrimarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, crede ca retinerea patronului Electroalfa, Gheorghe Ciubotaru, de catre DNA va afecta derularea investitie la zona de agrement Cornisa. Acesta a declarat, vineri, ca nu comenteaza deciziile sau actiunile justitiei pana la proba contrarie, insa, spune el,  fiecare cetatean trebuie sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie. Edilul sustine ca acest eveniment neplacut afecteaza imaginea companiei, una dintre cele mai puternice din judetul Botosani.

Nu pot sa va ascund ca ma gandesc ca una din cele mai puternice firme din Botosani, o companie care a pus bazele unei activitati deosebite de cercetare, de dezvoltare, timp de 25 de ani, o companie fanion pentru judetul nostru, este lovita in imaginea sa. Nu stiu ce consecinte va avea asupra activitatii. Acolo sunt sute sau poate mii de botosaneni care isi iau salariile de acolo. Ma gandesc mai mult la impactul economic si social in urma unor asemenea decizii„, a mentionat Portariuc.

El crede ca daca ar fi fost facuta mai putina publicitate de mass-media pe aceasta tema, impactul nu ar fi fost atat de mare.

Numai in Romania in fiecare zi avem un asemenea spectacol. Justitie se face face si in afara, dar nu se vede asa aceva. Au un alt mod de abordare. Este nevoie, si sustinem acest lucru, de justitie si lupta impotriva coruptie, dar nu este nevoie de a transforma totul intr-un spectacol mediatic. Chiar daca va dura aceasta ancheta, nu stiu daca se vor reface efectele distructive. Este vorba de viata unor oameni care au realizat ceva in 20-25 de ani, Tin sa acord aceasta prezumtie de nevinovatie„, a adaugat primarul municipiului Botosani.

like facebookEl a spus ca acest eveniment poate avea consecinte si asupra investitie de la Cornisa.

Ne gandim sa vedem cum vor evolua lucrurile si cum va evolua aceasta investitei, Pot fi consecinte atunci cand managementul unei companii este pus intr-o situatie de acest gen. Sper sa nu apara intrazieri in contract„, a mai spus Portariuc.

 

2 thoughts on “Portariuc despre reţinerea patronului Electroalfa: Până la proba contrarie, fiecare cetăţean beneficiază de prezumţia de nevinovaţie

  1. SUPER…PE UNDE TRECE PONTA SE LASA CU ARESTARI.
    SUNT CURIOS CE ARE DE COMENTAT ACUM PONTA,MORTARIUC SIDROGATUL DE COSMIN DE ACEASTA ARESTARE.
    AAAAAAA… ETOT MANA LUI BASE…
    CONCLUZIE:PONTA ARE DE A CACE NUMAI CU LINGAI CORUPTI PANA IN MADUVA.
    BRAVO DNA CA VA FACETI TREABA INDIFERENT DE PERSOANA

    DECI AVETI GRIJA PE VIITOR CU CINE VOTATI.

  2. domnule primar iti cam intra prietenii pe la mititica , cred ca di 2016 urmezi si matale. hhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *