Beat criţă a produs un accident pe strada Primăverii

accident1Un şofer beat criţă a produs, miercuri seară, un accident pe strada Primăverii din municipiul Botoşani. Este vorba de Dumitru Cracană, în vârstă de 44 de ani, care urcase la volan cu o alcoolemie de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul se afla la volanul unui autoturism care staţiona, iar la un moment dat ar fi încercat să plece de pe loc fără să se asigure, intrând în coliziune cu o altă maşină condusă de o femeie din municipiul Botoşani.
like facebookConducătorul auto implicat în producerea accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *