Doi dintre tinerii suspectaţi că au incendiat pizzeria şi maşinile unui om de afaceri, arestaţi la domiciliu

Doi dintre tinerii care sunt suspectaţi că au incendiat două autoturisme şi pizzeria unui om de afaceri au primit, marţi, mandate de arest la domiciliu. Costel Călin şi Cornel Rusu au beneficiat, în primă instanţă, de control judiciar, însă, pentru că nu s-au conformat măsurilor impuse de magistraţi, procurorii au cerut instanţei arestarea la domiciliu.

Autoturism Audi al lui Sorin Tapu, incendiat la FlamanziJudecătoria Botoşani a acceptat, marţi, propunerea procurorilor şi au decis arestarea preventivă la domiciliu, pentru 30 de zile, a celor doi tineri.

Aceştia sunt suspectaţi că, alături de alte două persoane (Iulian Mihai Brânzei şi Ionuţ Bogdănel Apetroaei), au dat foc pizzeriei şi la două maşini aparţinând omului de afaceri Sorin Ţapu din Flămânzi.

like facebookDe altfel, arestaţii preventiv au primit şi interdicţia de a intra în contact cu omul de afaceri, dar şi cu ceilalţi doi „inculpaţi” în dosar.

Măsura nu este definitivă, ea putând fi atacată la instanţa superioară.

One thought on “Doi dintre tinerii suspectaţi că au incendiat pizzeria şi maşinile unui om de afaceri, arestaţi la domiciliu

  1. la puscarie cu asemenea criminali! stau acasa pe net ticalosii cu femei langa ei la ridicat sapunu la peliprava, acolo e locul lor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *