Recital de excepţie marca Marcel Pavel la Zilele municipiului Botoşani

marcel pavel zilele municipiuluiMarcel Pavel a încheiat a doua seară de spectacol, organizat cu ocazia Zilelor municipiului Botoşani, cu un recital de excepţie. Artistul a urcat pe scenă cu aproape jumătate de oră mai devreme decât era anunţat iniţial, ora 22.00, după ce Romică Ţociu şi Cornel Palade şi-au scurtat programul.

like facebookA cântat fără dansatoare vulgare, cum preferă majoritatea formaţiilor care sunt în vogă, a invitat pe scenă câteva fete din public să danseze alături de el. De la melodii cu specific oriental, la melodii dance până la operă, toate au fost pe publicul botoşănean.

Artistul s-a arătat dezamăgt la final că nu a fost chemat mai des la Botoşani pentru că iubeşte publicul de aici.

” M-am simţit extraordinar. Ca să vă spun sincer nu am venit de foarte mult timp aici. Nu am înţeles de ce, dar poate că organizatorii de spectacole au considerat poate că nu este cazul să vin, dar eu cred că da. Este un public extraordinar şi m-am simţit ca la mine acasă. Nu vreau să exagerez, dar cred că publicul m-a iubit în această seară”, a spus Marcel Pavel.

 

 

marcel pavel zilele municipiului1marcel pavel zilele municipiului3marcel pavel zilele municipiului4marcel pavel zilele municipiului5marcel pavel zilele municipiului6marcel pavel zilele municipiului8marcel pavel zilele municipiului9marcel pavel zilele municipiului7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *