Vezi unde va funcţiona anul viitor Grădiniţa 24. Portariuc: Avem în obiectiv construcţia unei noi grădiniţe şi a unei creşe

Gradinita 24Gradinita 24 din Botosani va functiona si in anul şcolar viitor în acelaşi spaţiu. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat ca cel mai probabil va fi prelungit contractul cu proprietarul si ca prescolarii vor ramana in spatiu. Municipalitatea plateste o chirie de 1000 euro pe luna.

Iniţial, reprezentanţii municipalităţii au anunţat că fac o nouă grădiniţă pentru copiii din cartierul Bucovina, lucru care nu s-a mai întâmplat.

like facebook

Nu au apărut până acum probleme şi vom rămâne pe aceeaşi structură. Avem în obiectiv construcţia unei noi grădiniţe şi a unei creşe, dar nu am identificat terenu unde să le facem. Singura zonă unde se poate construi o creşe este zona din ANL Cişmeai, iar pentru o grădiniţă în oraş trebuie să identificăm teren. Momentan, municipalitatea nu îl are. A fost acolo o variantă în studiu, dar nu a fost găsită cea mai bună soluţie. Trebuie să găsim o zonă cu densitate de copii„, a menţionat  primarul municipiului Botoşani.

Clădirea unde funcţionează actualmente Grădiniţa 24 a fost retrocedată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *