Ţurcanu: Am avut garanţia că o să primesc 20 miliarde lei vechi pentru Casa Sofian şi văd că nu se mai aude nimic

casa Sofian BotosaniMai multe promisiuni făcute de foşti miniştri liberali pentru judeţul Botoşani au rămas în aer. Este vorba de reabilitarea Casei Sofian, pentru care fostul ministru al Culturii, Sorin Gigel Ştirbu, a promis alocarea a 20 de miliarde lei vechi. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a declarat că după plecarea lui Ştirbu de la Ministerul Culturii nu s-a mai auzit nimic de monumentul istoric din Botoşani, aflat într-o continuă degradare.

Am avut garanţia că o să primesc 20 miliarde lei vechi pentru Casa Sofian şi văd că nu se mai aude nimic. Şi totuşi casa aia se dărâmă acolo. A fost promisiune de la fostul ministru Ştirbu. Am avut promisiune certă şi de la ministrul Apelor să aducă bani pentru judeţ în cazul eroziunilor care sunt la Botoşani, acolo la Ştiubieni, Vf. Câmpului. Era vorba de 100 miliarde lei pe care fostul ministru le-a angajat să le plătească pentru judeţul Botoşani„, a spus Ţurcanu.

like facebook

 Fostul ministru al Culturii trebuia să ajungă primăvara aceasta la Botoşani pentru Casa Sofian, lucru care nu s-a mai întâmplat din cauza schimbării guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *