Sport în parc, în a treia zi de Paște pentru cei mai mulți botoșăneni. Fântâni de decor și aparate distruse!

A treia zi de Paști a fost pentru cei mai mulți dintre botoșăneni o zi de relaxare, iar faptul că soarele a fost generos, pe cei mai mulți i-a scos din casă în parcurile din oraș. În parcul Curcubeului, surprinzator de curat, la orele amiezii, abia de puteai să găsești o bancă liberă pentru a te odihni, iar locurile de joacă amenajate de municipalitate au fost luate cu asalt de cei mici, dar și cei mai mari dintre botoșăneni.

parc sarbatori in aer liber -1
Aparat de fitness, abia montat, distrus

Cel mai rîvnit loc a fost la mesele de tenis de la intrarea în parc, unde mai ales băieții și-au etalat calitățile de sportivi.

La câțiva metri, a fost amenajat, în urmă cu  circa 4 ani, odată cu reabilitarea și reamenajarea parcului,  un loc pentru cei care preferă aparatele de fitness, aici putându-se practica sportul acesta în aer liber și fără bani. Locul a fost solicitat intens de botoșăneni mai mici sau mai mari, cu gândul că mai pot da jos din caloriile acumulate la sărbători.

Unul din aparatele recent montate, deja distrus

Deși aparatele sunt relativ noi, deja unul dintre ele a fost distrus devenind astfel nefuncțional. Cu toate acestea, însă copiii îi găsesc de fiecare dată utilitate în dorința de a face mișcare și de a se distra.

Alături, la locul de joacă pentru micuți, dotat cu tobogane, leagăne moderne, de asemenea puzderie de copii. Copiii în turnulețele de pe tobogan, în leagăne, părinții și bunicii, pe parc sarbatori in aer liber -30băncile din apropiere, supraveghindu-si odraslele.

Fântâni de decor în parc

Aleile din parc, la fel de pline de copii de vîrste mici, cu role, biciclete, trotinete sau chiar mini skateboard.

Niciun loc liber nici pe bancă, nici în foișoarele montate la fel de recent în parcul mic, așa cum este cunoscut printre botoșăneni parcul Curcubeului.parc sarbatori in aer liber -5

like facebookDacă la ieșirea din parc a fost amenajată o grădină de toată frumusețea cu flori care mai de care mai colorate, nu același lucru lăudabil se poate spune despre fântânile montate de municipalitate odată cu reabilitarea parcului.

Acestea sunt mai mult folosite ca decor, nefiind utilizabile, și par a fi acolo de vreo 10 -15 ani și nu doar 2-3 ani, când parcul a fost reamenajat.

Una peste alta, botoșănenii au preferat să-și petreacă a treia zi de Paște în aer liber, profitând de soarele cald de primăvară, dar și de locurile amenajate frumos în parcul mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *