Inconştienţă! A urcat băut la volan şi s-a izbit cu maşina într-un gard de beton

Politia noaptea accidentUn bărbat de 64 de ani, beat criţă, s-a urcat la volan şi a provocat un accident de circulaţie. Poliţia oraşului Ștefăneşti a fost sesizată printr-un apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada Ștefan cel Mare din localitate, s-a produs un accident de circulație.

Poliţiştii au stabilit că un bărbat de 64 ani, din orașul Ștefănești, judeţul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autovehiculul s-a izbit frontal într-un gard din beton.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool în aerul expirat; ulterior a fost condus la Spitalul Județean Botoșani unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

like facebook

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *