Accident cu scandal în Cătămărăşti Deal, după ce o maşină a Poliţiei a lovit o căruţă

accident catamarasti deal4Un bărbat, de 35 de ani, din Cătămărăşti Deal, a ajuns luni seară la spital, după ce a fost victima unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut  pe drumul naţional ce traversează localitatea, când, Ilie Cracană, ce se afla în căruţă a fost lovit de o maşină a Poliţiei oraşului Bucecea.

Evenimentul rutier a creat un întreg scandal în sat, în condiţiile în care localnicii susţin că maşina Poliţiei, ce se îndrepta  dinspre Botoşani spre Bucecea fără a fi în misiune, a pătruns pe contrasens şi a lovit din plin căruţa.

Mai mult decât atât, unii localnici susţin că poliţistul care era la volanul maşinii a fugit de la locul accidentului, iar un coleg de-al său, care era în dreapta, a declarat că el a fost implicat în accident. Oamenii spunând că primul poliţist a încercat să se ascundă carutas accident1pentru că era băut, iar urmele de frânare ale maşinii ar fi fost pe o distanţă de 54 de metri.

Ancheta Poliţiei s-ar fi desfăşurat pentru un accident fără victimă, în timp ce căruţaşul zăcea în şanţ. În cele din urmă victima ar fi sunat la numărul de urgenţă pentru a primi îngrijiri medicale. În timpul anchetei, căruţaşul, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. În paralel a fost testat şi Cătălin Chiriac, poliţişt în oraşul Bucecea, care s-ar fi aflat la volanul maşinii, iar rezultatul a fost zero. Transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, Ilie Cracană a fost supus mai multor investigaţii.

De cealaltă parte, surse neoficiale din cadrul Poliţiei, spun că agenţii se aflau în misiune, îndreptându-se, dinspre Botoşani spre Bucecea, către un incendiu. Pe acelaşi sens de mers era şi căruţa, nesemnalizată şi căruţaşul fără vestă de semnalizare, care a încercat să facă stânga, moment în care s-a produs impactul.

În urma accidentului, căruţaşul nu a acuzat nici o durere şi s-a dat jos din căruţă, s-a dus acasă şi a luat o furcă şi a încercat să îl lovească pe poliţistul aflat la volan. Agentul a fugit pentru a nu fi lovit, iar mai mulţi colegi au ajuns la faţa locului pentru a demara ancheta. După ce a fost potolit, căruţaşul s-ar fi aruncat pe jos şi a acuzat dureri, solicitând intervenţia cadrelor medicale.

accident catamarasti deal1accident catamarasti dealaccident catamarasti deal2accident catamarasti deal3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *