Dispute între Ţurcanu şi Portariuc de la locaţia Târgului Agro-Zoo

targ agro zoo popautiPrimarul Ovidiu Portariuc susţine că declaraţia făcută de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, cu privire la acea comparaţie dintre „parada animalelor şi a costumelor populare” a fost o insinuare lipsită de eleganţă. Primarul a spus marţi că este pentru ultima dată când mai dă un aviz pentru un astfel de târg din Botoşani, „întrucât nu ne putem permite să defilăm cu turme de animale pe străzile oraşului”, iar Ţurcanu i-a răspuns: „Am cerut aviz pentru parada costumelor populare. Nu putem confunda oamenii cu animalele”.

A fost o insinuare lipsită de eleganţă sau de fair play. Eu m-am referit strict la adresa pe care am primit-o de la Consiliul Judeţean prin Camera Agricolă, prin care solicită aviz pentru realizarea unui târg cu diverse rase de păsări şi animale. A încerca să amestece lucrurile şi a insinua anumite lucruri, mi se pare injust şi neelegant din partea domniei sale„, a spus primarul.

like facebook

Portariuc a afirmat că organizatorii evenimentului au solicitat aviz pentru închiderea străzii de la intersecţia cu Sucevei până la Octav Onicescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *