Şapte percheziţii la persoane suspectate de furturi din societăţi

perchezitiiPoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Botoşani, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., efectuează, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii în localităţile Flămânzi şi Păltiniş, judeţul Botoşani. Actiunea vizează activitatea infracţională a unor persoane constituite într-o grupare ce acţiona pe linia faptelor cu violenţă şi a infracţiunilor contra patrimoniului.

La acţiune participă poliţişti de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Botoşani, împreuna cu poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Botoşani, beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din I.G.P.R.

Poliţiştii desfăşoară şapte percheziţii domiciliare, în localitatea Flămânzi şi respectiv Păltiniş din judeţul Botoşani.

like facebookOpt persoane sunt bănuite că, în perioada martie – aprilie 2014, ar fi comis, pe raza judeţului Botoşani, mai multe furturi din societăţi comerciale.

De asemenea, aceştia mai sunt bănuiţi că, în aceeaşi perioadă, ar fi comis fapte cu violenţă, împotriva unor persoane de pe raza localităţii Flămânzi, judeţul Botoşani.

Poliţiştii urmăresc identificarea şi ridicarea oricăror mijloace utile în probarea activităţii infracţionale a persoanelor în cauză.

La acţiune participă şi lucrători ai I.J.J. Botoşani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *