Piaţa Revoluţiei trebuie regândită cu o parcare subterană: una din sugestiile specialistului neamţ

Primaria BotosaniSpecialistul german, care a avut o misiune de trei săptămâni la Primăria Botoşani, a trimis raportul primarului Ovidiu Portariuc cu sugestiile sale şi viziunea urbanistică în ceea ce priveşte municipiul. Edilul a menţionat că urmează să facă public raportul trimis de Ulrich Nieman, dar, spune el, observaţiile neamţului coincid cu cele ale sale.

M-am bucurat să văd că multe din sugestiile domniei sale au fost şi în viziunea noastră. Viziunea neamţului s-a suprapus peste viziunea noastră şi înseamnă că nu suntem departe de modul cum arată un oraş european„, a menţionat Portariuc.

Specialistul neamţ este de părere că Piaţa Revoluţiei trebuie regândită.

like facebook

Primul lucru când am venit aici, fără să avem nicio discuţie, am spus cum e concepută Piaţa Revoluţiei, de ce există această întrepătrundere de spaţiu verde-piaţă publică. Nu există nicăieri lucrul acesta şi piaţa trebuie regândită, eventual cu o parcare subterană. A spus că este cea mai bună variantă de a revitaliza zona centrală a oraşului. Nu există zonă de comunicare publică, unde cetăţenii se pot întâlni. Acea piaţă publică a oraşului. Nu există pasaje de trecere subterane care să lege Centrul vechi, izolat momentan, către zona Pietonalului Bancar„, a mai spus primarul municipiului Botoşani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *