Sofia Vicoveanca, în divergenţă cu Primăria Botoşani. Vezi motivul!

Sofia Vicoveanca
Sofia Vicoveanca

Cunoscuta interpretă de muzică populară Sofia Vicoveanca a intrat în divergenţe cu municipalitatea din Botoşani. Artista este nemulţumită că reprezentanţii Primăriei au anunţat prezenţa acesteia la manifestările dedicate Zilelor Botoşaniului, fără ca între ea şi  administraţia locală să fi existat vreo înţelegere în acest sens.

„Nu ştiu de ce sunt anunţată dacă eu nu voi fi în spectacol. Eu sunt angajata Rapsozilor şi voi cânta cu orchestra pe 4 mai şi, chiar dacă voi fi liberă în acele zile, nu voi cânta la Botoşani”, a declarat, pentru BotosaniNews, Sofia Vicoveanca.

like facebookViceprimarul Cosmin Andrei a anunţat că printre soliştii care vor concerta pe 25, 26 şi 26 aprilie la Botoşani se află şpi Sofia Vicovenca.

2 thoughts on “Sofia Vicoveanca, în divergenţă cu Primăria Botoşani. Vezi motivul!

  1. Una din doua, ori este salariata la Botosani si cinta cind este nevoie de ea aici, ori nu este si atunci face ce vrea. Dar poate ca daca a primit salariu asa multi ani aici venind din an in pasti, poate sa mai lase de la ea si sa cinte si gratis ca are destui bani ca e tare scumpa la nunti si botezuri. Dar apropo, pina la ce virsta poate fi cineva salariat, ca pe Cobala si pe Ion Ilie i-au pasaportat de mult pe baza de virsta, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *