Costel Lupaşcu: Nu suntem de acord cu acele atenţii pe care le primesc medicii în spital

Casa de Asigurari de Sanatate Botosani
Casa de Asigurari de Sanatate Botosani

Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Costel Lupaşcu, cu ochii pe medici. El a declarat că instituţia pe care o conduce apără interesele asiguraţilor şi nu este de acord cu acele atenţii pe care le primesc medicii în spital. El a recomandat asiguraţilor să sesizeze astfel de fapte.

like facebook

„Nu avem oficial reclamaţii, dar recomand pe această cale tuturor asiguraţilor cărora li se condiţionează actul medical să vină şi să facă reclamaţie în scris la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Casa va merge în control pe clauzele contractuale şi vom sesiza şi noi instituţiile abilitate„, a menţionat Lupaşcu.

2 thoughts on “Costel Lupaşcu: Nu suntem de acord cu acele atenţii pe care le primesc medicii în spital

  1. Parca ar fi o noutate pentru tine domnule presedinte , hai lasa vrajeala ca esti penibil.La medicii de familie nu se da spaga ? fiecare pune in caietel un banut ca doamana doctor sa-i dea reteta . Esti usor de manipulat domnule presedinte….

  2. si inca cat de usor este de manipulat….nu stiu cum sa si impartas cascavalul intre ei si managerii de spitale si vorbesc de binele pacientilor…hai sictir lupadscule si gasca ta de hoti de la CAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *