Valeriu Iftime: Este primul meci în care am stat relaxat 20 de minute, la 3-0. La 3-1 aveam iar emoţii

valeriu iftime fc botosaniValeriu Iftime a spus, după meciul cu Corona Braşov, că a fost cel mai bun meci jucat de echipă de la promovare.

Finanţatorul FC Botoşani a spus că la scorul de 3-0 a fost mai relaxat, însă i-au revenit emoţiile când oaspeţii au redus din diferenţă. Acesta a mai adăugat că locul 7, pe care este situat  echipa locală, este unul conjunctural şi trebuie să se bată cu echipele cu tradiţie pentru o clasare cât mai bună.

like facebook„Cred că este cel mai bun joc de când suntem în Divizia A. Prima dată când am fost relaxat 20 de minute, când aveam 3-0, însă la 3-1 iar mi-a fost frică. Am fost într-o zi bună. Mă bucur că nu am tratat meciul din vârful pantofului. A fost frumos, nu cred în locul 7, pe care suntem, pentru că urmează acele echipe care cred în acest loc. Din fericire jucăm care pe care. Urmează să vedem dacă merităm să stăm în primele 7-8 locuri sau să fim la sapă de lemn”, a declarat Valeriu Iftime.

 

 

One thought on “Valeriu Iftime: Este primul meci în care am stat relaxat 20 de minute, la 3-0. La 3-1 aveam iar emoţii

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Lasa-te de fotbal si ocupate de Elsaco mai mult ca nenea constantinescu nu are treaba cu coordonarea / conducerea.
    Intr-o echipa daca e intelegere treaba merge prea bine, daca e tensiune treaba scartzaie daca e intelegere + tensiune iese un lucru bine facut. Din pacate directorasului ii place doar tensiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *