Consilierul Florin Ghiorghita despre un proiect derulat pentru minoritati: Haideti sa mai lasam pe tiganii astia deoparte si sa mai facem proiecte si pentru noi

florin ghiorghitaImplementarea unui proiect cultural la nivelul municipiului Botosani care se adreseaza minoritatilor l-a iritat peste culme pe consilierul local Florin Ghiorghita. Acesta a declarat ca nu este normal ca in permanenta sa fie dati bani prin proiectele europene pentru integrarea rromilor, din moment ce acest lucru nu are niciun efect asupra lor.

like facebook

Haideti sa mai lasam pe tiganii astia deoparte si sa mai facem proiecte si pentru noi. Ne-am cam saturat de ei, ne lasa fara roti la masini, fara laptopuri din casa, fara tot felul de minuni si noi tot ii integream la noi. Poate ii integreaza  norvegienii la ei. Recomandarea mea este sa o lasam mai putin cu romii si mai mult cu etnia noastra. Nu este normal sa-i ajutam, sa-i integram. La mine in cartier a fost inca o masina lasat fara roti. Sa facem ceva si pentru etnia noastra, nu numai masa calda, proiecte culturale„, a spus Ghiorghita.

Critici au fost aduse si de consilierul local Eugen Turcanu. Acesta a spus ca ar trebui sa vina fonduri pentru o frabrica unde sa fie angajati numai romi si sa se vada cati vin la munca.

Proiectul aprobat vineri de consilierii judeteni are o valoare de peste 800.000 lei si se deruleaza in parteneriat cu alte doua judete, cu sprijinul Guvernului Norvegiei.

3 thoughts on “Consilierul Florin Ghiorghita despre un proiect derulat pentru minoritati: Haideti sa mai lasam pe tiganii astia deoparte si sa mai facem proiecte si pentru noi

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    De data aceasta are dreptate,trebuie sa avem grija de cei care muncesc si cotribuie cu taxe si impozite .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *