Obligat să nu părăsească localitatea după ce a obligat o elevă să prostitueze

violUn tânăr de 24 de ani este judecat pentru trafic de persoane, după ce a obligat o elevă de 17 ani să se prostitueze, în contul unei datorii. Viorel Alexandru Nechita, din comuna Cristineşti, se află sub control judiciar, măsură dispusă, joi, de judecătorii Tribunalului Suceava. Acesta nu are voie să părăsească localitatea şi nici să se întâlnească cu victima sau cu rudele ei. Fapta s-a întâmplat în urmă cu doi ani, când acesta s-a împrietenit cu o elevă de la un liceu din Dorohoi. La un moment dat, Nechita s-a oferit să-i dea suma de 1.000 de lei, pentru ca fata să-şi plătească datoriile pe care le făcuse la internatul şcolii.

like facebookIniţial, potrivit victimei, tânărul de 24 de ani i-a spus că nu trebuie să-i dea banii înapoi, însă, după aproape o săptămână, i-a cerut să-i restituie banii.

Cum minora nu avea de unde să scoată 1.000 de lei, Nechita ar fi ameninţat-o că o duce „la produs” la Botoşani, iar după ceva vreme chiar a lovit-o cu maşina, aruncând-o într-un şanţ.
Chiar din ziua în care a acceptat acea propunere, a fost dusă într-o garsonieră a unui amic de-al lui Nechita, şi chiar din acea seară a avut primii clienţi. A avut 15 clienţi, de la care suspectul ar fi încasat 100 de lei pentru un act sexual de 30 de minute şi 200 de lei pentru o partidă de o oră.

Victima a mărturisit la audieri că nu era lăsată să iasă din acea garsonieră, iar de fiecare dată când proprietarul pleca de acasă, acesta încuia uşa după el.
După o vreme, a fost scoasă din garsonieră şi trimisă să facă sex pe bani la hoteluri, pensiuni ori la locuinţele clienţilor.

Fata a fost salvată de un client care i-a oferit protecţie, iar proxeneţii au fost prinşi. Alături de tânărul botoşănean, în dosar mai sunt judecaţi doi suceveni,  Ionel Calancea 21 de ani, şi Bogdan Crihan 21 de ani.

One thought on “Obligat să nu părăsească localitatea după ce a obligat o elevă să prostitueze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *