Vila fostului viceprimar Ghiorghiţă, călcată de hoţi

viceprimarul Florin GhiorghitaVila fostului viceprimar Florin Ghiorghiţă, situată în zona ANL Cişmea, a fost călcată, săptămâna trecută, de hoţi. Persoane necunoscute au intrat luni seară, pe 24 februarie, în locuinţa acestuia, furând mai multe produse electronice.

like facebookPotrivit lui Ghiorghiţă, hoţii au luat din casă un laptop, o cameră video şi o tabletă.

Furtul a avut loc în momentul în care fostul viceprimar tocmai plecase de acasă. Paradoxal, în vilă au rămas soacra acestuia şi unul dintre copii, însă cel mai probabil aceştia se aflau la etaj în momentul în care hoţii au intrat în imobil.

„Nu a fost lăsată nicio urmă. Era foarte curat în urma lor. Probabil că s-au şi descălţat la intrare”, a spus Ghiorghiţă, care a sesizat Poliţia.

În urma acestui incident, Ghiorghiţă a decis să îşi instaleze un sistem de securitate modern.

casa florin ghiorghita

 

7 thoughts on “Vila fostului viceprimar Ghiorghiţă, călcată de hoţi

  1. Lasa ca si el ne-a „calcat” destul in mandate, altfel nu avea el bani de casuta aia pe care i-o calcara hotii… vb aia, hotul striga hotii…

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Va rog rectificati, casa tatalui fostului primar !! … ca nu are bani domnul Ghita,sa isi faca un asemenea palat !! … La salariul de bugetar, ma gandesc ca nu..dar poate din pensia parintelui ???? ….

  3. Asta nu-i casa lui „taicăsu'” care a fost cuplatăla reţeaua de apă fără a fi contorizata? Poate au fost cei de la apă să citească indexul la contor……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *