Ţeapă pe piaţa auto. Un director liberal a cumpărat maşină furată din Italia

Audi All RoadUn director, membru al Partidului Naţional Liberal, a fost înşelat la cumpărarea unei maşini. El a plătit un Audi All Road, însă când a făcut demersurile pentru înmatriculare a aflat că maşina a fost furată din Italia.

Directorul adjunct al societăţii comerciale Eco- Sal Botoşani, Viorel Coman, a cumpărat, în 2011 autoturismul de la o persoană fizică din Botoşani. Preţul cerut pe maşină a fost de 9.000 de euro, însă Coman a apucat să plătească doar 6.500 de euro.

like facebookDupă ce a dat prima tranşă de bani şi a luat maşina, Coman a mers la Registrul Auto Român (RAR), unde a obţinut certificatul de autentificare a autoturismului.

La scurt timp, la înmatricularea maşinii, funcţionarii Serviciul Public Comunitar Regim permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor au constatat că autoturismul a fost furat din Italia, fiind dată în urmărire internaţională din 2008.

Coman a făcut plângere penală împotriva vânzătorului, Florin Merticariu, însă a dat şi în judecată RAR-ul, pentru eroarea apărută în momentul verificării maşinii.

„Documentul RAR-ului în original îmi arată că maşina nu este furată. Maşina era luată în leasing din Italia şi a fost dată în urmărite. Eu am luat ţeapă, iar de trei ani merg pe jos”, a spus Coman.

Maşina a fost indisponibilizată de Poliţie, iar ancheta nu a fost încă finalizată.

 

 

3 thoughts on “Ţeapă pe piaţa auto. Un director liberal a cumpărat maşină furată din Italia

  1. Bine a facut cel ce l a tepuit el cum ne tepuieste pe noi botosanenii si ia salar de la Ciobanul de turcanu de peste 6 luni fara sa faca nimic. El nu a pierdut nimic am pierdut noi botosanenii care suntem inselati fara rusine de niste hahalere politice gen turcanu portariuc ghiorghita(nu merita majuscule).Asta am votat asta avem

  2. Epic… fomistii si spagarii de la RAR i jecmanesc de bani pe toti si nu sunt in stare macar sa vada daca o masina e furata…pt ce mai eliberati certificat de autenticitate incompetentilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *