Un şofer băut a plonjat cu maşina într-o curte

masina_gard_accidentClipe de groază pentru o familie din Cristeşti, judeţul Botoşani. Aceasta s-a trezit cu o maşină proptită în curtea casei. Proprietarul a anunţat poliţiştii prin telefon despre evenimentul care a avut loc, duminică după amiază. El a spus un autoturism a părăsit  partea carosabilă şi a intrat în curtea locuinţei sale. Cu ocazia deplasării la fața locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă.

like facebook

 Întrucât conducătorul auto de 36 de ani din com. Cristineşti emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat pozitiv, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i  s-au  recoltat probe biologice  de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şoferul este cercetat  ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *