Petrecere mare la Festivalul Plăcintelor. Prefectul şi preşedintele CJ, printre invitaţi

festivalul placintelor StauceniPetrecere sătească, sâmbătă seară, la Stăuceni. Zeci de oameni au luat parte la cea de-a XI-a ediţie a Festivalului plăcintelor, manifestare organizată de Consiliul Local şi Primăria comunei Stăuceni. Evenimentul este o sezătoare organizată în fiecare an cu prilejul Moşilor de iarnă. El a adunat cele mai bune gospodine din comună, care se întrec în preparatul plăcintelor, a sarmalelor, dar şi a fripturilor.

like facebookGospodarii i-au cinstit pe invitaţi nu doar cu bunătăţile gătite, ci şi cu un pahar de vin sau de ţuică. Toţi au dansat pe muzica populară asigurată de soliştii Cornelia Ciobanu şi Dan Doboş, dar şi de formaţia Mugur de fluier din comună.

festivalul placintelor StauceniPrintre invitaţi s-au numărat prefectul Costică Macaleţi, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, care a fost însoţit de soţia sa, deputatul Roxana Anuşca Ţurcanu.

de altfel, aceasta din urmă s-a simţit foarte bine la petrecerea sătească dansând cu primarul din Stăuceni, Cozmin Epuraş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *