Vezi cum se fură din Mall! VIDEO

mallO tânără a rămas fără telefonul mobil după o cafea băută în mall. Femeia a mers cu soţul ei şi mai mulţi prieteni într-o cafenea din cadrul complexului comercial Uvertura Mall, iar la plecare şi-a uitat telefonul mobil pe masă.

La nici un minut distanţă, doi tineri s-au aşezat la aceeaşi masă şi au observat telefonul. Unul dintre ei s-a uitat în jur şi a aruncat discret un pliant peste telefonul mobil.

Cei doi se comportau ca doi clienţi normali, iar, la un moment dat, al doilea tânăr de la masă mai aruncă un pliant peste mobil pentru a acoperi complet dispozitivul.

like facebookChelneriţa, care a trecut pe la masă, nu a putut observa telefonul şi le-a adus meniurile. Cei doi au refuzat să servească ceva şi înainte de a pleca, la puţin peste două minute de când s-au aşezat la masă, au pus telefonul în geacă şi au ieşit.

Totul a fost suprins de camerele video ale localului, iar cei doi tineri au fost prinşi.

VEZI AICI VIDEO!!!!

6 thoughts on “Vezi cum se fură din Mall! VIDEO

  1. Se fura si din autocar telefonul uitat 1 min, dar din Mall. In cateva secunde cineva il ia si culmea nimeni nu vede, iar politia nu poate face nimic, cel putin acum ceva timp in urma, nu stiu acum ce face.

  2. Dar de varianta sa-l dai la cineva din personalul cafenelei pentru eventualitatea ca proprietarul vine si+si cauta tf n-ai auzit? Tara de golani, Celentano! Ia sa-ţi uiti tu tf undeva si sa te rogi sa dea peste el un om normal. Cam cum e? Nu mai spui ca toti suntem la fel. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *