Tânăr condamnat după opt tâlhării pe strada Bucovina

talhar in catuse arestat bogdan george iacobTânărul care a tâlhărit opt femei pe strada Bucovina, în toamna anului trecut, a primit o condamnare cu executare.

Magistraţii Judecătoriei Botoşani i-au aplicat o pedeapsă de şapte ani lui Bogdan George Iacob, de 22 de ani, acesta fiind obligat să plătească victimelor sale daune morale de 29.000 de lei şi 5.500 de lei cheltuţi de femeile tâlhărite cu spitalizarea.

Fapta s-a întâmplat la jumăatea lunii octombrie anul trecut, când, aflat sub influenţa substanţelor etnobotanice, tânărul a început să lovească din senin mai multe femei ce trecereau pe strada Bucovina.

like facebookDe la unele dintre ele a luat telefoanele mobile. După ce le-a bătut a încercat să fugă, însă a fost prins la câteva străzi distanţă.  De atunci acesta se află în arest preventiv. El şi-a recunoscut faptele, punând totul pe seama substanţelor halucinogene pe care le-a consumat.

Condamnarea vine după ce la începzutul acestei săptămâni Bogdan George Iacob a mai primit o pedeaspă de doi ani şi opt luni cu suspendare, pentru o altă tâlhărie săvârşită asupra unui băiat de 14 ani.

 

 

2 thoughts on “Tânăr condamnat după opt tâlhării pe strada Bucovina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *