Buget mai mic la Consiliul Judeţean, pe 2014

Florin turcanuConsiliul Judeţean ar putea să convoace o şedinţă extraordinară până la sfârşitul anului pentru a aproba proiecţia bugetului pe 2014. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a declarat că bugetul pe 2014 va fi mai mic ca cel de pe 2013.  Sume insuficiente vor fi la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, însă şi bugetul Instituţiei Consiliului Judeţean va fi mai mic.

Pe Consiliul Judeţean am un buget mai mic cu 85 de miliarde lei vechi, iar la primari am să văd în final toate sumele. Am spus că nu le dau nimic de la drumuri, dar când mă uit…Va trebui să le dau şi de acolo ceva. Voi analiza de la ce capitole voi tăia, ca urmare a reducerii bugetului. Eu nu vreau să tai de nicăieri, dar trebuie să caut o soluţie„, a spus Ţurcanu.

 

2 thoughts on “Buget mai mic la Consiliul Judeţean, pe 2014

  1. Dar i mi poti spune Turcanu cind au fost bugete mai mari? Ca tot a-ti taiat din el.Dar pentru voi de unde gasitibani sa va cinte Rapsozii Botosanilor la petrecere?Bani la barinii singuri,copiii batuti de soarta case de copi,infrastructura agricultura si nu in ultimul rind BANI PENTRU EDUCATIE,SANATATE SI CULTURA

  2. BAI TIURCANE ,VORBESTI DE BUGET LA PERSOANA l,DAR TU STII CE ESTE GRAMATICA, SAU TE CREZI PE MOSIA LUI TACTU FLOREA, DE 0,50 HA, CA RESTUL STII TU CUM AI PROSTIT PRIMARIA, ADS, OAMENII DE LA DRACSANI PE CARE II EXPLOATEAZA TATU FLOREA!
    ULCIORUL NU MERGE DE MULTE ORI LA APA TIURCANE, VEZI CA SI DNA VORBESTE TOT LA PERSOANAl. DAR A INFRACTORULUI….
    CINE SEMNEAZA PE TRU BANII BUGETULUI FOLOSITI PE CHEFURI SI RISIPA?POATE SEMANA ORICINE, DAR TU RASPUNZI!
    CAND INTRI IN BELEA NU TE MAI CUNOASTE NIMENI,SI AI TAI DE ABIA ASTEAPTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *