Tradiţionalul Concert de Crăciun “Vin colindătorii” are loc vineri

afis craciun Colegiul  Octav OnicescuVineri, 13 decembrie 2013, de la ora 18.00, va avea loc la Teatrul “Mihai Eminescu” Botosani, traditionalul Concert de Craciun “Vin Colindatorii”, organizat de Colegiul Economic “Octav Onicescu” Botosani.

In acest an, programul concertului va cuprinde o suită de colinde romȃnești interpretate de Corul elevilor , dirijat de catre Gabriel Corolea,  coordonatorul si dirijorul Corului “Sfantul Ioan Cucuzel” – Corul misionar al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei.  Un recital de colinde va fi oferit si de catre Corul Profesoral al liceului.

Un alt moment important al spectacolului va fi marcat de Ansamblul  folcloric  cu o suită de colinde şi obiceiuri româneşti, coordonator  prof. Alin Tomita.

    „Ne-am dorit sa pastram traditia, inceputa anul trecut, tot in preajma Sarbatorii Nasterii Domnului  si sa bucuram sufletele tuturor, mai ales ale elevilor, parintior si profesorilor din liceul nostru,  cu crampeie din colindul traditional romanesc, dar si cu datinile si obiceiurile strabune.”, a declarat  prof.Anca Zoitanu, organizatorul acestui spectacol.

Organizatorii acestui eveniment  vă invită să luaţi parte alături de ei la acest eveniment dedicat tuturor iubitorilor de colinde şi să vă bucuraţi împreună de acest spectacol.

Intrarea este libera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *