Meciul FC Botoşani-Concordia Chiajna, jucat pentru un tânăr cu o boală gravă

nicu pavilUn tânăr de 20 de ani are nevoie de ajutorul semenilor pentru a se bucura de viaţă. Clubul FC Botoşani derulează o campanie umanitară la meciul de duminică contra Corcodiei Chiajna, pentru strângerea de fonduri ce vor fi donate lui Nicu Pavîl.

Acesta are nevoie de peste 46.000 de euro pentru o operaţie, în Germania, în vederea îndepărtării unei tumori localizate la baza creierului. Absolvent al Liceului de Artă ” Ştefan Luchian”, Nicu este optimist menţionând că nu îi este frică de operaţie ci mai mult îl înspăimântă suma pe care trebuie să o strângă până în luna februarie.

„Sunt optimis, intotdeauna am fost optimist. N-am ce sa fac. Mi-am luat aceasta lovitura si trebuie sa merg mai departe. Doctorii mi-au spus că în Germania sunt şanse de doar 10% să rămân cu sechele, însă operaţie nu este decontată de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Până acum am strâns puţin, 10.000 de euro”,   a spus Nicu Pavîl.

Cei care vor să îl susţină pe Nicu Pavîl, sunt rugaţi să facă donaţii în conturile BCR, lei, respectiv euro:

RO16RNCB0318076677910001 sau RO40RNCB0579076677910002

 

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Meciul FC Botoşani-Concordia Chiajna, jucat pentru un tânăr cu o boală gravă - Flux de stiri locale | BotosaniLife.RO

Lăsați un comentariu

*