Poliţist condamnat după ce a produs un accident la beţie

politistiUn fost poliţist a fost condamnat la închisoare după ce s-a urcat beat la volan şi a provocat un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui pasager.

Agentul Valentin Martiniuc, fost angajat al Poliţiei Săveni, a fost condamnat, miercuri, de judecătorii Curţii de Apel Suceava la un an de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală.

Iniţial acesta fusese achitat de Judecătoria Săveni, însă în primă instanţă a fost achitat. Mai mult decât, acesta reuşit să să îşi câştige postul în instanţă, după ce în urma unei expertize s-a redus valoarea alcoolemiei depistate.

Procurorii au solicitat o contraexpertiză la analize şi a rezultat o alcoolemie de 1,65 mg/l alcool pur in sange, fapt pentru care a fost trimis în judecată.

Accidentul care a dus la acest dosar penal s-a întâmplat în august 2010, când agentul s-a izbit cu maşina pe care o conducea într-un cap de pod din localitatea Ştiubieni. În urma impactului un pasager de pe scaunul din dreapta a fost rănit grav.

 

 

One thought on “Poliţist condamnat după ce a produs un accident la beţie

  1. Pentru acest individ care a sfidat legea datorită protectorilor sus puşi de la IJP,a venit momentul adevărului,oferit de justiţia care a demonstrat că funcţionează!Interesant ar fi să fie devoalaţi i cei care l-au ,,ajutat”să păcălească legea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *