Şeful CJ, „detronat” de la conducerea regiunii Nord- Est

Florin TurcanuPreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, nu mai este preşedintele Consiliului de Dezvoltare Regională Nord- Est, funcţie pe care a obţinut-o la începutul lunii august 2013.

Preşedinţii CJ din zona Moldovei (Iaşi, Bacău, Suceava, Neamţ şi Vaslui), dar şi de primarii municipiilor reşedinţă de judeţ, de reprezentanţii oraşelor şi cei ai comunelor au decis înlocuirea lui Ţurcanu cu preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, Dragoş Benea.

Este o chestiune de normalitate. Mandatul este de un an„, a declarat directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord- Est.

Florin Ţurcanu a fost schimbat din funcţie în urmă cu trei săptămâni, însă informaţia nu a apărut public până în acest moment.

„Nu m-a mai interesat această funcţie, pentru că e greu să lucrezi când ai mai multe funcţii. E un volum mare de muncă”, a spus Ţurcanu.

Schimbarea s-a produs şi la funcţia de vicepreşedinte. Locul preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a fost luat de şeful CJ Vaslui, Gheorghe Buzatu.

5 thoughts on “Şeful CJ, „detronat” de la conducerea regiunii Nord- Est

  1. Vai, nu l-a interesat functia pe oier. Il crede cineva? Un lucru este cert, preamaritul imparat este pe topogan. Paaaaaaa!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *